tiistai 15. huhtikuuta 2014

Juoksuohjelman aloitus ja kuulumisia

Aloitin eilen 10km juoksuohjelman. Tarkoituksena on nostaa kuntoa pikku hiljaa niin, että 11 viikon jälkeen pystyy juoksemaan sen 10km. Eilisen päivän treeni oli 5min kävelyä, 2min juoksua ja sitten käännyttiin takaisin kotiin ja sama 5min ja 2min. Siinä se. Tänään vuorossa oli 30min kävelylenkki. Jalat on vähän hellänä eilisen työvuoron jäljiltä, mutta onneksi sain Paten raahattua kävelemään mun kanssa. Lenkki ei ehkä kestänyt ihan sitä 30 minuuttia, koska haettiin vain postipaketti smartpostista, mutta tulipa silti tehtyä. Tässä olis mun tän viikon treenit. Sori kun kuva on vähän sumee.



Mitäs muuta mulle kuuluu? No käytiin eilen katsomassa ensimmäistä asunto ehdokasta. Kyseessä oli 3h+k 70m². Kolmio on meille vähä  ehkä iso, mutta asunto oli tosi kiva ja vaan noin 50m päässä meijän tän hetkisestä asunnosta. Kyllä 50m! Ei olis ollu pitkä matka muuttaa. Vuokraa oli vähän vajaa 900€/kk eli aika paljon. Laitettiin kuitenkin viestiä, että ollaan halukkaita ottamaan asunto. Tänään kuitenkin tuli toinen tarjous 2h+k, joka oli 200€ halvempi. No sehän kelpaa. Soitan huomenna aikaa, millon sitä vois mennä kattomaan. Ilmottelen teille sitten millanen se oli ja saatiinko me se. Vihdoinkin jotain alkaa tapahtua ja asiat edistyy.

Soittelin myös tänään vähän oppisopimus paikkoja läpi, jos vaikka opiskelisin itteni sillä tapalla loppuun laborantiksi. Yhteen paikkaan pitää lähettää todistuksi eli sieltä tuli ehkä vastaus. Semmoista tällä hetkellä. En ehtinyt kirjoitella viikonloppuna mitään, koska olin kaverin luona kokemäellä koko viikonlopun. Joo tässä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti