tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hiusten värjäilyä

Eilen värjäsin mun hiukset, kuten kerroinkin. Värinä toimi Schwarzkopfin Color Mask sävyssä 9,5.1.
Ongelma mun hiuksissa on se, että ainakun vaalennan kotona, vaikka väri olis platina tai kylmän sävyinen, hiuksiin jää kellertävää, huoh.. Tässä kuitenkin hiukset enne värjäystä, kellertävät ja tyvikasvua on.

 


Monia värejä olen kokeillut, mutta vain tällä olen saanut lopputuloksen johon olen tyytyväinen. Jos olette katelleet mun videoita kesältä, siinä ne kivat platina hiukset on värjätty tällä. Miten Color Mask eroaa muista vaaleistä väreistä, jota olen käyttänyt?? Kohta näette.

Pakkaus näyttää siis tältä. Mulla on jo niin pitkät hiukset, että tarviin ehdottomasti kaksi pakkausta.Paketin sisältö on sama, kun ihan perus vaaleissa hiusväreissä. Ei sisällä vaalennusjauheita eli ei siis vaalenna hiuksia, kun sen pari astetta. Väri sekoitetaan tommoseen purkkiin eikä pullon niinkun usein.Väri levitetään käsin vähän niin kuin hiusnaamio.

 
Mutta se miksi tykkään tästä väristä ja tää on ehdoton lemppari on toi väri. Monesti kun ostaa platina hiusvärin sieltä tulee mukana hopeanaamio tai vastaava liila/sininen hoitoaine. Tässä itse väri on tommoista sinisen liilaa. Ne jotka on värjännyt kampaajalla vaaleaksi tietää, että kampaajan käyttämä vaalea väri on aina semmosta sinistä. Kiitos sille, joka on tämän värin kehittänyt. Ehdoton lemppari kaikita kotiväreistä.
 


Kuten huomaatte värin ollessa hiuksissa, hius muuttuu tumman harmaaksi. Kun ensimmäisen kerran värjäsin tällä värillä säikähdin ja olin varma, että tää oli virhe. Kun sitten huuhtelin värin pois, olin niin onnellinen. Tää on vaan niin loistava väri.Värin annetaan vaikuttaa 30 minuuttia, huuhdellaan pois ja pestään hiukset shampoolla. Lopuksi levitetään värin mukana tuleva hiusnaamio. Toi kyllä oikeesti tekee hiuksista pehmeät. Mulla aina värjätessä hiukset menee kauheen karheiksi kun väri huuhdellaan. Tällä saa sen karheuden kyllä pois.


Ainiin teitä varmaan kiinnostaa miltä ne mun hiukset näyttää nyt. No tältä.Mitäs te olette mieltä? Mä ainakin tykkään ihan hirveesti ja suosittelen tätä hiusväriä kaikille, jotka haluaa "luonnolliset" ja vähän platinaan menevät blondit. Itellä on aina ollut vaaleat, kun tätä väriä olen käyttänyt eli en tiedä miten reagoi muun väristen hiusten kanssa.

3 kommenttia:

 1. tosi kivan väriset ! itekkin oon aatellu värjätä vähä tommoset platinablondit. Mulla on vaaleet, vähän yli kainaloihin ulottuvat hiukset, niin riittäisiköhän mulle kaks pakettia väriä, vai pitäiskö ostaa samantien kolme ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa. Mulla on itellä paksut hiukset, joita olen itse ohennussaksilla ohentanut ja kerrostanut ja mulle toi kaks pakettia oli semmonen että väriä "jäi yli". Kaikki kuitenkin levitin hiuksiin ja aion, vaikka hiukset tästä kasvaiskin, ostaa kaks pakettia ens kerralla.

   Poista
 2. Moi,
  Annoitko ensin vaikuttaa juurikasvussa vai pistitkö värin suoraan koko päähän? :)

  - Rebekka

  VastaaPoista