lauantai 5. tammikuuta 2013

Ihanaa huomenta

Heräilin jo kymmeneltä, mutta en ole vieläkään päässyt ylös sängystä. Odottelin, porukat lähtivät serkun synttäreille. Nyt saan olla iihan rauhassa. Listailin eilen post-it lappuselle listää mitä pitää tänään tehdä. Lista oli tälläinen: - Kirjoita näyttötyö
                                                    - Koristele ja päälystä vihko
                                                    - Ole iloinen
                                                    - Hymyile!!!
                                                    - Aloita blogi puhtaalta pöydältä
                                                    - Tee video

Kun kirjoittelin tätä kyseistä post-it lappusta mieleen tuli, kun kerran facebookissa osallistuin selaiseen tapahumaan, missä oli tarkoitus liimailla post-it lappuja eri paikkoihin ja kirjoittaa niihin jotain mukavaa. Koskaan ei tullut liimattua yhtään, mutta nyt ajattelin, että mitä siinä menettäisi. Miettikään nyt jos menette vaikka yleiseen vessaan, istutte sinne koppiin ja ovessa olisi post-it lappu, jossa lukisi vaikka "Hymyile" tai "Olet kaunis". Kyllä varmaan piristäisi päivää. Voihan niitä tietysti laittaa vaikka kotonakin vaikka jääkaappiin "Ethän syö liikaa" tai "Hyvää ruokahalua".




Nyt haastankin kaikki liimaamaan post-it lappuja ja piristämään näin, jos ei omaa, niin ainakin muiden päivää. Taidan itse liimata heti maanantai aamuna postilaatikkoon postinkantajaa varten kiitoksen hänen työstään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti