maanantai 23. tammikuuta 2012

Veijarit (arvostelu)

Veijarit on Lauri Nurksen ohjaama komedia  elokuva kahdesta nuoresta miehestä, jotka asuvat yhdessä, pitävät huolta ulkonäöstään ja rakastavat biletystä. Kaverukset ovat tunteneet pienestä asti. Saku (Mikko Leppilampi) on entinen keihäänheittäjä, mutta hänen uransa loppui lyhyeen, kun juuri ennen suuria kisoja hän heitti vahingossa vasta kilpailijaansa keihäällä, siitä lisänimi ”keihästäjä”. Ässä (Antti Luusuaniemi) taas on säätoimittaja, joka on kaikille tuttu telkkarista. Illat menee bilettämiseen ja hauskan pitoon.

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun baari-illan jälkeen Saku ja Ässä törmäävät vanhoihin lukio ystäviinsä Annaan (Pihla Viitala) ja Ritaan (Malla Malmivaara). Anna ja Ässä alkavat seurustella ja Saku ei pidä ajatuksesta, että vanha bilekaveri ei puhukaan enää muusta kuin Annasta. Alkaa projekti Annan ja Ässän erottaminen.

Kaiken tämän lisäksi leffassa on paljon huumoria ja muuta säätöä, mutta en kerro enempää ettei kaikki jännitys mene pilalle.

Kommentit : Leffa oli ainakin minulle mieluinen. Siinä kyllä on huumoria ja pääsin seuraamaan toisenlaista elämää. Juoni on hyvä ja uskoisin, että on olemassa oikeasti ihmisiä, joille on käynyt näin. Pidän paljon Lauri Nurksen ohjauksista. Muutenkin suomalaiset leffat on aina ollut lähellä sydäntä. Sen lisäksi toista päähenkilöä näyttelee yksi suosikki näyttelijöistä vuosien takaa, Helmien ja sikojen ajoilta. Mikko Leppilampi <3  

Suosittelen kaikille, jotka pitävät suomalisista komedioista.

P.S Kommentteija! Mitä piditte? Teenkö lisää arvosteluja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti