torstai 13. syyskuuta 2012

Lahti kutsuu

Lahdessa on Caravan-messut, johon olemme tietysti menossa. Vaikka kylläkin messujen sijaan menen äitille. Ohejelmassa on siis shoppailua ja paljon ostoksia, niinkun aina lahti reissulla. En usko, että tulee mitään hohdokasta postausta viikonlopun aikana, koska äitin netti on tosi huono ja kone on ihan tukossa.

Alan varmaan kohta listaamaan mun leffoja koneelle. Olen listannut ne jo paperille, mutta tänään sorruin taas ostamaan yhen leffan ja sen lisääminen listalle on mahdotonta kun ne on paperilla. Leffoja tuli päälle sata, joten työtä on. Laittakaahan viestiä, että kiinnostaako teitä jos tekisin teille listan leffoistani ja sitten saisitte valita niistä, että mistä teen arvoteluja.

Miltäs kuullostaisi?

Mulla on melkein 80 lukijaa, joka on ihan mieletöntä, mutta tosi harva kommentoi postauksiin. Toisaalta ymmärrän, koska harvoin itsekkään kommentoin muille, mutta en voi parannella tai toteuttaa toiveita ellette te kerro mikä on pielessä tai mikä postaus miellytti. Eli nyt kaikki vaan kommentoimaan, niin tiedän että siellä oikeasti joku lukee tätä blogia. Kaikki palaute on plussaa.

Niin ja muistakaa kysellä multa kaikkea mitä ikinä juolahtaa mieleen. Kysymys postaus löytyy tosta alhaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti