torstai 20. maaliskuuta 2014

Koira haaveita

Mun pitkä aikainen haave on ollut oma koira. Omia suosikki rotuja on ehdottomasti kultainennoutaja, labradorinnoutaja, bordercollie ja berninpaimenkoira. Kattokaa nyt onhan ne ihan mielettömän sulosia.
 
 
 

 
Moni varmaankin muistaa Villan. Tuon maailman suloisimman kultaisennoutajan pennun, jonka sain joululahjaksi noin 1,5 vuotta sitten. No asiat johti siihen, että mulla meni sukset ristiin äitin kanssa ja Villa luonnollisesti jäi Lahteen. En nähnyt Villaa varmaan yli puoleen vuoteen. Nyt kuitenkin parisen viikkoa taakse päin tämä karvakuono tuli vierailulle tänne Vantaalle ja sain nähdä sen. Se oli kasvanut ihan hirveästi. Se kuitenkin voi hyvin ja on siis jo 1,5 vuotias iso köriläs. Eli jos joku ihmetteli, mihin Villa aiheiset postailut jäi niin tässä selitystä.
 
 

 
 
Tämän postauksen aihe ei kuitenkaan ollut Villa, vaan meidän vielä syntymätön uusi tulokas. Tämä uusi perheen jäsen tulee olemaan Labradorinnoutaja. Me tehtiin Paten kanssa sopimus, että minä saan valita koiran värin ja paikan, josta koira hankitaan ja Pate päättää koiralle nimen ja sukupuolen. 
 
Ensin mun päätökset. Labradorinnoutajillahan on kolme väriä, musta, ruskea ja keltainen. Mun mielestä musta ja ruskea on vaan niin sopöjä, mutta koska Pate oli sitä mieltä, että keltainen on kivoin... Mistä huomaa, että olen välillä liian huomaavinen ja kiltti? No päädyin keltaiseen. Tottakai tähän päätökseen vaikuttaa myös se, että minkä värisiä pentuja on vapaana. Potentiaalisia paikkoja löysin kaksi, mutta valitettavasti toiseen syntyi juuri pennut ja toisessa eräs koira odottaa pentuja, jotka syntyy pian eli todennäköisesti pentun hankinta näistä paikoista tulisi liian nopeasti. Joten paikan valitsen vasta, kun se on ajankohtaisempaa.
 
 
 
Paten päätettäväksi siis jäi sukupuoli ja nimi. Eikä varmaan ollut vaikea arvata, että tulen olemaan meidän perheen ainoa naispuolinen olento. Pate siis haluaa ehdottomasti poika koiran. Nimeä en vielä paljasta, sen saatte kuulla sitten kun tämä suuri perheenlisäyksen hetki koittaa.
 
Ennen tätä kaikkea kuitenkin pitää ensin muuttaa ja saada talous kuntoon, mutta ainahan saa haaveilla. Eikai tässä tällä erää muuta ollut. Toivottavasti tykkäsitte tälläisestä haaveilu postauksesta.
Nähdään taas pian.

2 kommenttia:

  1. Voisitko kertoo sun siskojes ja sun väleistä? Niiku onks ne pysyny ennallaa vaik asut Vantaalla?

    VastaaPoista