torstai 18. huhtikuuta 2013

Elämäni piirrettynä


8 kommenttia:

  1. Miks sut erotettiin bändistä?:oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä meni sukset ristiin erään bändin jäsenen kanssa ja se sitten erotti mut bändistä.

      Poista
    2. Aijaa:( .kuin sillä oli niin suuret valtuudet että se päätti että juu eritetaanpa toi tosta .miksi sitä ei qerotettu?
      Anteeks jos utelen ei tarvii vastata jos et halua

      Ja anteeeks jos on kirjotys virheitä
      Minä ja kosketusnäyttä ei olla beestiksii

      Poista
    3. No se joka mut erotti oli bändin näkyvin persoona ja kun se päätti jotain, niin kaikki oli samaa mieltä ja jos ei ollu niin kävi niinkun mulle. Tää henkilö haukku mut pystyyn kun en menny treeneihin ja kun annoin samalla mitalla takas se katkas meijän välit ja erotti mut. Muut bändiläiset olis halunnu mut takas, mutta tää henkilö ei, joten en päässy sit takas. Näin myöhemmin ajatellen olin onnekas et se kaveruus meni poikki, koska se pompotti kaikkii, niinkun halus.

      Poista
    4. Apua toihan on kauheeta et on sillee että joo jos teette niin tai näin ni teillekkin käy näin..ei tollasta tarviii eikä kuulu kestää, ihan oikees oot et oli hyvä et meni poikka

      en haluu mainostaa mut jos haluut ni käytkö vilkasee mun blogia(.ja ihan boonuksena jos haluut ni kertoo risut ja ruusut. Tää on siiis ihan jos haluuut ni jos voit.en pakota en mitään sellasta vaan jos haluut)

      Poista
    5. ^^^^toi ylempi tuli vahingos anona
      Eli osote on
      La-vie-en-rose-roosa.blogspot.fi

      Poista
  2. hei jos saa kysyä niin miksi sun ja äitisi välit kylmeni :/?

    VastaaPoista
  3. Ollaan äitin kanssa tosi erimieltä monista asioista ja äitin toiminta on johtanut siihen, etten voi enää luottaa tai uskoa häneen. Loput tästä onkin sitten mun oma asiani. :)

    VastaaPoista