perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vlogi numero 1


Nappailin vähän kuvia pitkästä aikaa ja tälläinen otos sieltä nousi esille. Minustakin saa ihmisen näköisiä kuvia.

11 kommenttia:

 1. en haluais kuulostaa mitenkään lellityltä jne, mutta mun ei oikeestaan tarvii kauheesti tehdä kotitöitä.. laitan joskus astiat koneeseen, siivoon toki huoneen ja vien omat roskat jne ja petaan sängyn jos on tulossa kaveri / joku muu kylään (: mut en saa noista mitään rahaa. Saan sitte rahaa jos oikeesti tarviin jotain tai meen vaikka kavereitten kaa shoppailemaan (: mut silloinki vaa jos tarviin jtn :):) tiiän kyllä pahempiaki ku minä jotka ei tee oikeesti _MITÄÄN_ ... oot muuten kaunis ja puhut asiaa ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin unohtu vielä tosta edellisestä kommentista, että meillä on hiukan hankalaa syödä yhdessä koska mun iskä on eläkkeellä, mä oon koulussa ja äiti on töissä, joten on ehkä ihan loogista et mun iskällä on aijemmin nälkä ku meillä muilla tai sitte syön iskän kanssa jos äiti ei vielä jaksa :d mutta aina viikonloppusin syödään yhdessä ! ja meilläki on toi salkkarit aika perus ja pari muutaki ohjelmaa (: vaikka itelläni onkin oma telkkari mut salkkareitten ajaks ainaki raahaudun olohuoneeseen :))

   Poista
  2. Kiitos pitkästä kommentista. Et kuullosta lellityltä, vaan tossa videossa tarkotin just niitä jotka vaan ojentaa käden ja ne saa rahaa. Mut on tärkeetä et eden joskus, vaikka ei olis yhteinen ruokailu, niin kuitenkin on sellainen hetki jollon voi vaihtaa kuulumisia muun perheen kanssa.

   Poista
 2. tosi onnistunu toi kuva! niin kaunis oot! :)

  VastaaPoista
 3. Mun luokkalainen poika koht 15vuotta saa kuukaus rahaa 50eikä siivoo omaahuonetta koskan äiti siivoo ei tee yhtään mitään äiti tekee mut saa 50.
  Mun kaveri saa rahaa ainakyn haluaa käyttää kuussa parisataa euroa ja omisraa oman tv sai 3 vuotiaana. On oma kone ja iphone ja uggit ja conssit ja kaikkee kallista. Mut tekee silee kotitöitä et pesee pyyykkiä ja siiivoo kotia mut musta silti liikaa saada ain arahaa ja nii paljon kun haluu

  T. Tyttö joka saa 40e kuussa ja siivoo huoneensa ja kaikkea.muata ihan kohtuu raha kuussa?


  Mu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 40e on mun mielestä kohtuullinen jos siivoo ja tekee muitakin kotitöitä.

   Poista
 4. Millo tulee kysymyspostaussssssssssss??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsis, olen unohtanut sen. Teen sen mahd. nopeesti.

   Poista
 5. Mä en ite saa viikko/kuukausi rahaa, mutta sitten saan opitotukea ja työskentelen vammaisten parissa viikonloppuisin ja arki-iltoina.
  Ja meillä syödään kyllä saman pöydän äärellä, mutta ei saada puhua jos isäntä on kotona.

  Niin ja vielä oot tosi nätti ja sulla on yli kivat hiukset

  VastaaPoista