sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hulluna Saraan

Hulluna sarana on Samuli Valkaman ohjaama romanttinen komedia Rokkari-isästä (Ville Virtanen), hänen pojastaan Villestä (Jussi Nikkilä) ja Amerikkalaisesta rivitanssinopettajasta Sarasta (Emilie de Raven)Ville Hietalahti on ihan tavallinen nuori mies, jonka isä taas on rokkari Taisto Hietalahti. Ville eksyy eräänä päivänä rivitanssi tunnille, jonka opettajana toimii Amerikkalainen Sara.
Ville rakastuu Saraa ensi silmäyksella. Asiat eivät kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, kun kuvioihin ilmestyy Villen rokkari-isä Taisto, joka iskee myös silmänsä Saraan. Monen hauskan tapahtuman ja mutkan kautta kaikki kuitenkin selviää. Mutta kuka saa kenet?


Kommentit : Olen katsonut elokuvan varmaan kymmenen kertaa enkä kyllästy koskaan. Olen suuri suomalaisten elokuvien ystävä ja tämä on todellakin sieltä parhaasta päästä. Leffassa on huumoria ja moni käänteitä, jotka kyllä tempaavat mukaansa. Tottakai suuret plussat tulee tietysti Lostistakin tutuksi tulleen Emilie de Ravenin takia. Hän on suosikki näyttelijäni Lost-sarjassa. Suosittelen kyllä tätä kaikille!


P.s. Pidättekö näistä leffa esittelyistä?? Jos pidätte voisin listätä johonkin kaikki omistamani elokuvat ja voisitte sietä sitten kasoa mistä leffasta haluatte esittelyä ja arvosteluita?? Pistäkää kommenttia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti